joi, 26 ianuarie 2012

CRONICA UNUI PROTEST ANUNŢAT
CHEMARE LA PROTESTE NAŢIONALE PENTRU ZIUA DE VINERI, 24 MAI 2013
Români, ieşiţi cu toţii în stradă! Ne-a ajuns cuţitul la os! Nu mai putem trăi aşa! E prea mult la cât poate poporul roman să înghită! Veniţi sa-i dăm jos pe cei care ne-au confiscat şi ultima urmă de demnitate! Veniţi sa-i cerem demisia unui preşedinte adormit, care îşi începe ziua de muncă la prânz şi care a făcut din Palatul Cotroceni un imens dormitor, un preşedinte care ne sfidează pe toţi şi care stă ascuns de mânia poporului sătul de un preşedinte care nu face nimic, în afară de a călători în străinătăţuri de unde vine plin de cadouri dar fără niciun rezultat pentru România. Un preşedinte care nu face altceva decât să întineze adevăratele valori ale liberalismului, făcându-i pe Brătieni să se învârtă în mormânt.
Pentru cei care vor manifesta la Cotroceni li se recomandă sloganuri precum :


CRIN ANTONESCU, MAI RĂU CA CEAUŞESCU! ANTONESCU CRIN, MAI BEA UN VIN PELIN! Înainte de consacratul IEŞI AFARA JAVRA ORDINARĂ! ,obligatoriu se va scanda SCOALA-TE, SCOALA-TE, PUTUROSULE! ANTONESCU CRIN, SA AI SOMNUL LIN! Asta ca nu cumva să iasa la uşa Cotrocenilor în pijama sau, mă rog, fără.
Să dăm jos guvernul iresponsabil care ne-a adus la sapă de lemn! Un guvern care nu şi-a ţinut nicio promisiune dintre cele făcute în campania electorală şi care îşi ascunde impotenţa, dând vina pe ticăloasa şi greaua moştenire lăsată de guvernul portocaliu. Nu s-au majorat pensiile, nu au crescut salariile bugetarilor, nu avem un sistem sanitar competitiv şi performant, nu avem o reformă reală a învăţământului, iar ministerul administraţiei şi internelor a devenit un adevărat circ. Să-l dăm jos pe primul ministru Victor Ponta, care nu poate depăşi în niciun fel postura de copilot, fiind doar o remorcă a tuturor comuniştilor care îşi vor înapoi banii pierduţi pe timpul guvernării Boc. O marionetă a bătrânilor din partid şi un manipulat al baronilor de tip Oprişan, Mazăre sau Dragnea. Pentru Palatul Victoria se vor scanda următoarele sloganuri:
PONTA ŞI AI LUI SĂ SE DUCĂ DRACULUI! PONTA VICTORAŞ, PLEACĂ, NU FII LAŞ! PONTA ŞI MINIŞTRII SUNT NIŞTE SINIŞTRI! Şi, obligatoriu, JOS COMUNISMUL!
Se vor striga sloganuri împotriva ministrului măscărici de interne Radu Mazăre, care a distrus tot ce mai era de distrus în poliţia română şi care a înlocuit jandarmeria cu trupele de elită Beretele Roşii, formate din virgine devotate până la moarte liderului lor. Nu se recomanda violentarea lor de niciun fel, existand pericolul real al unei contaminari venerice. De asemenea, revolteltele manifestanţilor se vor îndrepta împotriva înlocuirii revistei Pentru Patrie cu revista Playboy, ca organ central al ministerului. Recomandate pentru scandarile împotriva măscăricului sunt:
JOS CU BERETA, ÎNAPOI CAŞCHETA! MAZĂRE ŞI CURVELE LUI, SĂ SE DUCĂ DRACULUI!
De asemenea, se vor scanda lozinci împotriva ministrului muncii, Rovana Plumb, care a redus între timp şi amărâtul ăla de punct de pensie, din cauza moştenirii lăsate de bestiile portocalii, şi care prin campania de emancipare a femeii în politică, va trebui, datorită consecvenţei sale, sa ceară nevestei lui Crin sa-i sugereze acestuia, într-un moment intim, retragerea din funcţia pe care o deţine. Sunt recomandate următoarele lozinci:

TU ROVANA, NE-AI LUAT ŞI BLANA! ROVANA, ROVANA, NE-AI MÂNCAT ŞI SLANA! CU TINE, ROVANA PLUMB, AZI MÂNCAM NUMAI PORUMB!
Împotriva ministrului tineretului şi sportului, Bănicioiu, furnizor constant de minore pentru staff-ul partidului şi mai ales pentru primul ministru, cu ajutorul nemijlocit al consilierului său pe problem de tineret, fostul bişniţar Negoiţă, se vor striga de asemenea lozinci care să înfiereze moralitatea celor aflaţi la putere. Recomandări:
BĂNICIOIU - ADUCE ŞI PONTA REPRODUCE! BĂNICIOIU-FURNIZOR ESTE SPAIMA CURVELOR! BĂNICIOIU ŞI AI LUI, STĂPÂNII TROTUARULUI !
Adrian Nastase, ministru de externe cu largi influenţe în partid, va fi gratulat cu eternul slogan care i se potriveşte ca o mânuşă:
BOMBONEL ŞI CU AI LUI, SPAIMA PATRIMONIULUI! sau ADRIAN NĂSTASE, BRĂŢĂRILE ACASĂ !

Pentru ministrul Sănătăţii, recompensat pentru serviciile aduse in campanie, aliat de nădejde al oricărui partid care îl bagă în seamă, Dan Diaconescu, cel care a investit din banul public în dezvoltarea spitalelor de psihiatrie, îsi merită şi el sloganurile potrivite:
DIACONESCU VINOVAT, TEMBELISMUL DEZVOLTAT! DIACONESCU UMBLĂ-N ROLLS, NOI RĂMÂNEM TOT PE JOS! ŢINUTA LUI DE DE, ÎMBRĂCAT ÎN ZEGHE! DAN DIACONESCU, BUFON LA ANTONESCU !
Multe ar mai fi de anticipat, dar acesta este în mare scenariul care ar putea fi trăit de românii care vor mai apuca 2013. Poate ca actorii nu vor fi aceştia şi poate că partidul va fi altul şi poate că nu se va respecta data mitingului. Un lucru este sigur. Scandările vor fi aceleaşi iar nemulţumiţii de pe facebook vor avea prilejul de a se contrazice şi a-şi da cu părerea pe nişte biete taste, uzate de atata folosinţă inutilă. De ce toate acestea? Pentru ca mulţi români nu au înţeles ce este aceea criză mondială, mulţi nu au înţeles ce a însemnat pentru cineva aflat la putere gestionarea acestei crize iar cei mai mulţi s-au lăsat manipulaţi de politicul care este în toate, în noi şi-n cele ce mâine vor râde la soare.
Si acum, măi flăcăi, liber la înjurat. Hăiiiii, hăiiiiii !!!
Vladimir Brilinsky