sâmbătă, 28 martie 2009

CENUŞĂ ÎN CAP

LA PLIMBARE CU TOADER PALEOLOGU MINISTRUL CULTURII
( prietenii ştiu de ce )Da, îmi pun cenuşă în cap. Tot mai mulţi prieteni de-ai mei îmi reproşează că am abandonat blogul. Sunt mulţi. Poate prea mulţi,la câte lacrimi am eu în dotare. Nona (sora mea cea bună) şi Cristi Şendroiu (un prieten căruia nu i-am spus niciodată că îl simt prieten, deşi aşa este) m-au adus, alături de ceilalţi, din nou, cu picioarele în "Poiana lu Nunu". Le mulţumesc din suflet şi promit să aştern mese bogate în Poiană, din care să se înfrupte cine pofteşte şi cine are sufletul deschis cu adevărat. Dacă mă iertaţi cu toţii, va spun cu adevărat că în răstimpul ăsta am fost tare ocupat. Îmbătrânesc şi timpul nu are rabdare cu mine şi atunci am vrut să o iau înaintea timpului şi am vrut să fac mai multe decât aş fi putut face. Am sădit un pom, am iubit o femeie,(de fapt eu iubesc tot timpul şi numai femei) am băut vin, am salvat un copil, am făcut 2 campanii electorale, am povestit cu ministrul culturii, am lansat o carte, am fost în America, am dat piept cu criza, am încercat să salvez un post de radio(puiul meu, Radio Color)şi mai presus de toate, am vegheat ca dacii să iasă la lumină. Cum? E greu de povestit şi timpul şi spaţiul mă împiedică să le spun pe toate dintr-o dată. Dar fiţi pe fază. Nici nu ştiţi ce pierdeţi( vorba imbecilului de Dan Diaconescu) dacă nu veţi poposi,din când în când, cu pătura, în POIANA LU NUNU.

3 comentarii:

besica spunea...

Bine ai revenit, asteptam noutati in "poiana"

ISTRA spunea...

Astăzi...acum vreo 10 minute te-am descoperit, dacule! Am să te mai vizitez, promit! Acum merg să citesc ce mai e scris pe aici.
Am fost în vara trecută la Sarmisegetusa. Mi s-a lipit de suflet, aşa că...am lăsat acolo bucata cu pricina, drept pentru care TREBUIE să merg din nou acolo! Dacă vrea bunul Dumnezeu, chiar în vara ce vine. Mi-e tare dor!

gcilie2003 spunea...

Buna ziua, Vladimir,

De ceva timp ma framata niste intrebari(destule) existentiale, metafizice, despre obarsia mea, ca dac , cu ceva insertii de pe la vecinii nostri din vest.
Astazi, cu precadere, mi-am propus sa-mi le notez.Mi-am amintit destul de putine, dar stiu sigur ca am vrut sa citesc despre Sarmisegetuza.
Asa am gasit mesajul tau.Superb!
In fiecare zi simt ca trebuie sa aflu despre cat mai multe, sa ma documentez, sa recuperez timpul pe care nu l-am valorificat suficient de bine.E ca o lupta contra cronometru.
Evit stirile bulversante, de fapt ma uit mai rar la TV;am doar cateva emisiuni pe care nu vreau sa le pierd si care simt ca mi-ar putea lamuri intrucatva cautarile.
Atat.
....Si referitor la mesajul tau, TOATE ASTEA LA UN LOC fac parte din mine si viata mea.
Ma bucur sa intalnesc astfel de oameni!

Gina Ilie - Targoviste