vineri, 5 martie 2010

TRAGEM SI CU PISTOLUL ! ! !


Concursul de tir al presei hunedorene, desfasurat intr-o companie selecta si numeroasa, in ciuda unei vremi cumplite, cu lapovita, ninsoare, picioare inghetate, cu vijelie si emotii, a avut fara indoiala o revelatie. Ea s-a numit Nicoleta Danciu care a reusit sa traga 28 de puncte din 30 posibile, muscand consistent din doi decari. Din pacate punctajul a fost obtinut la faza de proba, neintrand in clasamentul final. Blazonul echipei Radio Color a fost pastrat insa de “Sefu Care Trage Bine” adica Vladimir Brilinsky,adica Nunu care a furat si el un decar, totalizand 25 de puncte, suficiente pentru locul I in clasamentul individual masculin. Cristinei Dobra i s-a stricat pistolul, iar Sorin Mocan cu pistolul lui, care nu ia foc atunci cand trebuie, a facut niste poze tare faine, pe un frig de-ti crapa capul. Una peste alta, aproape toti colegii din presa s-au coalizat impotriva echipei Radio Color, satui de cele 10 editii in care premiile luau drumul Orastiei. Unii chiar au facut galerie si propaganda impotriva noastra, pe tot parcursul competitiei, cel mai inversunat fiind Traian Manu de la Mesagerul. La anul,oricum, promitem locul I pe echipe, la individual feminin si masculin si in plus vom lua si Miss Pistol. Numa asa, sa aratam ca suntem cei mai buni si ca nu mor caii cand vor cainii. Poate va intrebati ce legatura are un concurs de tir cu dacii sau cu Sarmisegetusa. Am vrut doar, sa-i anunt pe vandalizatorii Sarmisegetusei, pe nemernicii care arunca gunoaie in Incinta Sacra si abandoneaza lumanari aprinse in sanctuare, ca stiu sa trag bine, uneori chiar foarte bine si precis, nu numai cu prastia, de care nu ma despart niciodata, ci si cu pistolul.

2 comentarii:

Mihaela Cândea spunea...

Meritaţi felicitări, oricum.
Dar foarte rea vremea pentru poligon:(
Ca fostă "glorie în domeniu":), îndemnul ar fi: "antrenaţi-vă, mai mult!!":)

Alexandru Nicolici spunea...

Draga domnule Brilinsky

Te rog foarte mult sa nu mai faci afirmatii defaimatoare la adresa mea deoarece iti voi cere sa le probezi in jusatitie in fata tribunalului.
Te anunt foarte oficial ca nu am petrecut revelionul chinezesc din 14 februarie la Sarmisegetusa ci la Oradea si am peste 50 de martori care pot depune marturie despre acest lucru.
Ar fi bine sa iti indrepti furia spre alte persoane si daca te intereseaza cine sunt cei care aprind lumanari si le lasa aprinse pe stalpii de la Sarmisegetusa iti recomand sa il cauti pe domnul Florin din Hunedoara. Nu am datele lui de contact dar cu siguranta il poti gasi cu usurinta.
Ti-as trimite si cateva poze cu ritualurile organizate de el, dar nu pot sa atasez aici imagini, asa ca te rog sa imi dai o adresa de email ca sa ti le trimit.
Ar fi foarte bine sa te certi cu cei cu care trebuie, nu cu cei care nu au facut nimic rau si pe care ii acuzi degeaba.

Alexandru Nicolici
alex.nicolici@gmail.com